Päivitetty 31. heinäkuuta 2019

Cimcorp -konserni aikoo täydentää yrityksen tarjoamia palveluita sivustolla cimcorp.com (”Sivustomme”). Tämä tietosuojakäytäntö koskee Cimcorp Oy: tä Suomessa, Cimcorp Automation Ltd. -yhtiötä Kanadassa ja Cimcorp USA, Inc. -yhtiötä Yhdysvalloissa, jotka yhdessä emoyhtiönsä Murata Machinery, Ltd: n kanssa Japanissa muodostavat Cimcorp -konsernin. Cimcorp -konsernissa olemme keskittyneet toteuttamaan oikeudenmukaisia ​​tietokäytäntöjä, jotka on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttäsi.

Tässä tietosuojakäytännössä selitämme, miten Cimcorp Group käyttää henkilötietoja, joita voimme kerätä Sivustomme ja palveluidemme käyttäjiltä sekä mahdollisilta asiakkailtamme. Selitämme myös, miten käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita sivustollamme. Tässä tietosuojakäytännössä käsiteltyjen henkilötietojen rekisterinpitäjä on Cimcorp Oy, jonka yhteystiedot löytyvät alta.

Keräämiemme henkilötietojen tyypit

Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja sinusta tai palveluidemme käytöstä:

  • Tiedot, jotka annat meille. Keräämme ja käsittelemme tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan elävään yksilöön ("henkilötiedot"), jonka olet päättänyt toimittaa Cimcorp Groupille.
    Sinun ei tarvitse toimittaa henkilötietoja käyttääksesi Sivustoamme. Jos vierailet vain sivustollamme, emme kerää sinusta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tai tietoja paitsi rajoitetusti evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla, kuten alla on kuvattu.
    Jos kuitenkin päätät toimittaa meille henkilötietosi sivustollamme olevien lomakkeiden kautta tai muuten ottamalla yhteyttä Cimcorp Groupin henkilöstöön, voimme käsitellä näitä tietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Kyseiset henkilötiedot sisältävät henkilötietoja, kuten nimen, työnantajasi tai edustamasi yrityksen tiedot, arvon ja tehtävän, sähköpostin, puhelinnumeron ja matkapuhelinnumeron, yhteystietojesi olennaiset tiedot ja yhteydenpidon asiakaspalvelumme kanssa sekä sinua kiinnostavat aiheet ovat tarjonneet. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että voimme kerätä, tallentaa tai käsitellä antamiasi henkilötietoja. Sivustomme avulla voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi työskennellä meillä tai hakea ilmoitettua avointa työpaikkaa. Tässä tapauksessa pyydämme sinua toimittamaan tiettyjä henkilötietoja ja tietoja itsestäsi, jotka ovat välttämättömiä rekrytointiprosessin kannalta, kuten nimesi ja yhteystietosi, syntymäaikasi sekä tiedot koulutuksestasi, osaamisestasi, aiemmista työsuhteistasi jne. . Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tarvittavat tiedot löytyvät Sivustomme ura -osiosta.
  • Tiedot, joita keräämme automaattisesti. On tiettyjä tietoja, jotka keräämme automaattisesti, kun käytät sivustoamme tai muita digitaalisia palveluitamme tai sisältöämme (kuten uutiskirjeitä) tai käyttämällä verkkoanalyysipalveluja alla kuvatun evästekäytännön mukaisesti.
    Näitä tietoja ovat esimerkiksi IP -osoite ja sen laitteen tyyppi, jolla käytät palvelua; palvelun erityistoimenpiteet, mukaan lukien vieraillut sivut, tai haun suorittaminen; palvelussa vierailujen aika, tiheys ja kesto; selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä; tiedot vuorovaikutuksestasi sähköpostiviestien kanssa, kuten napsautitko sähköpostin sisältöä, ja muut evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla kerätyt tiedot, kuten alla olevassa evästekäytännössämme on kuvattu.
  • Tiedot muista lähteistä. Voimme myös kerätä tietoja olemassa olevista ja mahdollisista yritysasiakkaista ja heidän edustajistaan ​​julkisesti saatavilla olevien lähteiden (kuten yritysten verkkosivustojen), kampanjoiden, julkaisujen ja messujen kautta (käyntikorteista ja muusta). Tällaisia ​​henkilötietoja voivat olla esimerkiksi nimi, asema ja rooli, yritys, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä monia muita julkisesti saatavilla olevia henkilötietoja.
    Muista lähteistä saamamme tiedot voivat sisältää myös tietoja, jotka saamme kolmansien osapuolten palveluiden kautta, kuten sosiaalisen median sivustoja, joissa Cimcorp Group on läsnä ja joissa olet päättänyt seurata meitä.

Kuinka käytämme henkilötietojasi ja käsittelyn oikeusperusta

Cimcorp Group käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Yhteystiedot ja viestintä. Käytämme henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä ja kommunikoidaksesi kanssasi, esimerkiksi kun olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen Sivustollamme, ja tarjotaksemme sinulle tietoja ja ilmoituksia tai pyytääksemme palautetta palveluistamme. Jos olet tilannut meiltä päivityksiä ja uutiskirjeitä, käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle tilaamasi sisällön. Voit aina peruuttaa saada tällaisia ​​päivityksiä ja uutiskirjeitä milloin tahansa. Henkilötietojesi käsittely yhteydenpitoon ja viestintään perustuu Cimcorp Groupin oikeutettuun etuun tai suostumukseesi etujesi hyödyksi.
  • Markkinointi, sisällön räätälöinti ja profilointi. Voimme käyttää keräämiämme tietoja lähettääksemme sinulle suoramarkkinointia joko sähköisesti (sähköpostilla, tekstiviestillä) tai postitse tai puhelimitse. Kun sovellettava tietosuojalaki sitä edellyttää, pyydämme lupaasi ennen kuin lähetämme sinulle suoramarkkinoinnin sähköisesti. Cimcorp Groupin palveluiden ja sisällön kanssa tekemäsi vuorovaikutuksen perusteella voimme myös räätälöidä ja muokata sinulle tarjoamaamme sisältöä (kuten uutiskirjeitä ja markkinointiviestejä), jotta voimme tarjota sinulle osuvampaa sisältöä. Lisäksi voimme perustaa mieltymyksesi ja vuorovaikutuksesi palveluidemme ja sisältöjemme kanssa luodaksemme profiileja ja käyttäjäsegmenttejä kohdennetun markkinoinnin tarjoamiseksi. Voit aina kieltäytyä suoramarkkinoinnista ja vastustaa profilointia milloin tahansa.
    Henkilötietojesi käsittely markkinointia, sisällön räätälöintiä ja profilointia varten perustuu Cimcorp Groupin oikeutettuun intressiin harjoittaa liiketoimintaamme tai suostumukseesi etujesi hyödyksi.
  • Rekrytointiprosessi. Jos olet ilmaissut kiinnostuksesi työskennellä meille tai hakenut ilmoitettua avointa työpaikkaa, käytämme näitä tietoja rekrytointiprosessin toteuttamiseen ja loppuunsaattamiseen. Emme käytä rekrytointitarkoituksiin kerättyjä tietoja suoramarkkinointiin ilman suostumustasi. Henkilötietojesi käsittely rekrytointiprosessia varten perustuu suostumukseesi ja on välttämätöntä toimiaksesi pyynnöstäsi (rekisteröidynä) ennen työ- tai palvelusopimuksen tekemistä.
  • Kehitys ja analyysi. Voimme käyttää henkilötietojasi ja tietojasi kehittääksemme ja parantaaksemme tarjontaamme ja palveluitamme sekä analysoidaksemme palveluidemme ja sisällömme käyttöä. Emme käytä tietojasi tunnistettavassa muodossa, jos se ei ole välttämätöntä edellä mainittuun tarkoitukseen.

Arkaluonteiset henkilötiedot

Cimcorp Group ei tahallaan kerää arkaluonteisia tietoja (erityisiä henkilötietoryhmiä) Sivustomme kautta, ellei meillä ole nimenomaista suostumustasi tai jos meitä vaaditaan laillisesti, esimerkiksi rekrytointitarkoituksiin.

Henkilötietojesi paljastaminen

Cimcorp Group ei myy tietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin luovuttaa tietosi alla kuvatuissa olosuhteissa.

  • Cimcorp -konsernin yritykset: Oikeutetun etumme perusteella voimme siirtää, paljastaa ja käsitellä tietojasi Cimcorp -konserniin kuuluvissa yrityksissä (aika ajoin, mukaan lukien Murata Machinery Ltd.) tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Kerättyjen henkilötietojen rekisterinpitäjänä Cimcorp Oy - yhdessä muiden Cimcorp -konserniyhtiöiden kanssa - on sitoutunut varmistamaan oikeutesi rekisteröitynä, mukaan lukien riittävät suojatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi.
  • Luotetut liikekumppanit: Voimme luovuttaa sinua koskevia henkilötietoja luotettaville liikekumppaneillemme heidän omia suoramarkkinointitarkoituksiaan ja muita käsittelytarkoituksia varten, jotka voivat perustua heidän oikeutettuihin etuihinsa; Tällainen toiminta ei kuitenkaan saa olla tämän tietosuojakäytännön vastaista. Nämä luotettavat liikekumppanit käsittelevät henkilötietojasi riippumattomina rekisterinpitäjinä.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Voimme siirtää sinua koskevia henkilötietoja luotettaville kolmansien osapuolten palveluntarjoajille (alihankkijoille, kuten edustajillemme ja muille edustajillemme sekä IT-palveluntarjoajille) käsittelemään niitä puolestamme ohjeidemme ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti , kaikki muut asianmukaiset luottamuksellisuus- ja turvatoimenpiteet sekä sovellettavat lait.
  • Viranomaiset: Voimme luovuttaa tietosi viranomaisille, kun meillä on lakisääteinen velvollisuus tai muu oikeutettu etu siihen sovellettavan lain mukaan.
  • suostumus: Suostumuksesi perusteella voimme paljastaa tietojasi antamasi nimenomaisen suostumuksen rajoissa. Alla on tietoja suostumuksesi peruuttamisesta.
  • Yrityksen tilisiirrot: Voimme tarvittaessa luovuttaa henkilötietojasi liiketapahtuman yhteydessä.
  • Oikeutetut intressimme: Voimme paljastaa henkilötietosi, jos se on tarpeen suojellaksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme tai etujamme tai käyttäjiemme, työntekijöidemme, johtajiemme tai osakkeenomistajiemme oikeuksia ja etuja ja/tai varmistaaksemme palveluidemme turvallisuuden.
    Koska Cimcorp -konserni toimii kansainvälisesti ja koostuu yrityksistä, jotka sijaitsevat Suomessa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa, henkilötietojasi voidaan siirtää (tarvittaessa) EU: sta ja EU: hun, kun käsittely tapahtuu Cimcorp -konsernin yrityksissä. Pääasiallinen käsittelypaikka on kuitenkin EU: ssa ja EU: n yleisen tietosuoja -asetuksen säännösten alainen. Jos siirrämme henkilötietojasi EU: n ulkopuolelle, olemme varmistaneet, että henkilötiedoillesi on taattu riittävä suoja sopimusvelvoitteilla tai käyttämällä muita EU: n tietosuojalainsäädännön mukaisia ​​suojatoimia.

Sinun oikeutesi rekisteröitynä

Rekisteröidyllä voit tietosuojalakien mukaan vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Oikeus tutustua, oikaista ja poistaa: Sinulla on oikeus pyytää pääsyä käsittelemiimme henkilötietoihin. Pyynnöstäsi korjaamme myös kaikki sinua koskevat epätarkat, puutteelliset, vanhentuneet tai vanhentuneet henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista (oikeus tulla unohdetuksi) sovellettavan lain mukaisesti.
  • Tietojen siirrettävyys: Sinulla on oikeus saada meille liittyvät henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja sinulla on oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Jos tietoja ja henkilötietoja ei ole saatu sinulta, annamme sinulle lisäksi asiaan liittyviä lisätietoja, kuten sovellettavien kolmansien osapuolten tietosuojavastaavien ja rekisterinpitäjien henkilöllisyyden ja osoitteen, henkilötietojen aiotun käsittelyn tarkoitukset. käsittelyn oikeusperusta.
  • Oikeus vastustaa suoramarkkinointia (mukaan lukien siihen liittyvä profilointi): Jos et halua saada meiltä lisämarkkinointia tai muita päivityksiä tai haluat kieltäytyä profiloinnista, jota teemme räätälöidyn suoramarkkinoinnin tarjoamiseksi, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä näitä tarkoituksia varten. Jos käytät vastustamisoikeuttasi, et enää saa meiltä suoramarkkinointia. Voit käyttää oikeutta vastustaa kumpaakin yhteyttä meidän kautta tai meidän kautta peruuta sivu.
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä ja oikeus rajoituksiin: Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, jonka suoritamme oikeutettuun etuun perustuen, erityiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä, ellei meillä ole pakottavia oikeutettuja etuja käsittelyyn, jotka korvaavat nämä edut. Sinulla on myös oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, esimerkiksi jos vastustat yllä kuvattua käsittelyä tai kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden.
  • Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa yhteyttä tai peruuttaa jatkopäivitykset meiltä peruuta sivu. Huomaa, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suorittamamme käsittelyn laillisuuteen.
  • Oikeus tehdä valitus: Sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle, jos sinusta tuntuu, että olemme käsitelleet henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön tai sovellettavan lain vastaisesti.
    Löydät lisätietoja siitä, miten voit vaikuttaa evästeiden käyttöön, alla olevasta evästekäytännöstämme.

Tietoturvaperiaatteet

Cimcorp Groupin hallussa olevat henkilötiedot on suojattu teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä vahingossa tapahtuvaa ja/tai laitonta pääsyä, muuttamista, tuhoamista tai muuta käsittelyä vastaan, mukaan lukien luvaton paljastaminen ja siirtäminen. Tällaisia ​​toimenpiteitä ovat muun muassa, mutta eivät rajoitu niihin, asianmukaiset palomuurijärjestelyt, tietoliikenteen ja viestien asianmukainen salaus sekä suojattujen ja valvottujen laitteiden ja palvelinhuoneiden käyttö. Tietoturva on erityisen huolestuttavaa, kun kolmansia osapuolia (esim. Tietojenkäsittelyn alihankkijoita) säilytetään IT -järjestelmien ja -palvelujen tarjoamisessa ja toteuttamisessa.

Tietoturvavaatimuksia noudatetaan asianmukaisesti IT -järjestelmien käyttöoikeuksien hallinnassa ja IT -järjestelmien käytön valvonnassa. Pääsy henkilötietoihin on rajoitettu henkilöstöön, jonka tehtävät edellyttävät pääsyä kyseisiin tietoihin ja jotka ovat koulutettuja ja asianmukaisesti koulutettuja tietosuoja- ja tietoturva -asioissa.

Sivustomme voi käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä.

Jos et halua vastaanottaa evästettä Sivustoltamme, sinulla on mahdollisuus asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle, kun saat evästeen, jotta voit päättää hyväksyäkö se vai ei. Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeet käytöstä selaimessasi, et voi täysin tutustua osaan sivustostamme.

Mitä verkkomajakat ovat?
Cimcorp Group mainostaa toisinaan kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Osana pyrkimyksiämme seurata mainoskampanjoidemme menestystä voimme ajoittain käyttää vierailijoiden tunnistustekniikkaa, kuten "verkkojäljitteitä" tai "toimintatunnisteita", jotka laskevat kävijät, jotka ovat tulleet sivustollemme Cimcorp -altistuksen jälkeen Ryhmäbannerimainos kolmannen osapuolen sivustolla. Käytämme tätä tekniikkaa pääasiassa kootaksemme tilastoja vierailijoista, jotka tulevat sivustollemme arvioidaksemme mainostemme tehokkuutta. Tämän tekniikan avulla voimme kuitenkin vastaanottaa henkilötietoja ja tietoja sinusta julkisesti saatavilla olevista Internetin lähteistä siltä osin kuin tällaiset henkilötiedot on linkitetty tallentamaasi sähköpostiosoitteeseemme, kuten nimesi, joka näkyy julkisesti saatavilla olevissa sosiaalisissa profiileissa, sijaintisi, yrityksesi ja linkki ammattimaisiin sosiaalisen median sivustoihisi (kuten LinkedIn).

Siirtymällä Sivustollamme hyväksyt, että voimme sijoittaa evästeitä ja verkkojäljitteitä tietokoneellesi tai laitteellesi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai verkkojäljitteitä, lopeta Sivustomme käyttö tai tutustu selausasetuksiin.

Kolmannen osapuolen evästeet

Sivustomme hylkäämien ns. Ensimmäisen osapuolen evästeiden lisäksi Sivustomme käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä. Voit tarkastella käytettyjä kolmannen osapuolen evästeitä ja niiden käytäntöjä alla:

Sovellukset, QR -koodit ja muut niihin liittyvät tekniikat

Kun skannaat QR -koodin, kolmas osapuoli, joka sitoutuu tarjoamaan QR -koodimme, voi kerätä tiettyjä tietoja mobiililaitteeltasi (kuten mobiililaitetunnisteen ja IP -osoitteen). Kolmas osapuoli käyttää näitä tietoja vain puolestamme tarjotakseen meille anonyymejä tilastotietoja verkkosivustomme ja palveluidemme käyttäjistä.

Sosiaalisen median järjestelmät

Voit halutessasi osallistua eri blogeihin, foorumeihin, wikeihin ja muihin Cimcorp Groupin isännöimiin sosiaalisen median alustoihin (”Sosiaalisen median alustat”), jotka tarjoamme sinulle. Näiden sosiaalisen median alustojen päätavoite on helpottaa ja sallia sisällön jakaminen. Cimcorp Group ei kuitenkaan ole vastuussa, jos jaat henkilötietoja tai tietoja sosiaalisen median alustoilla, joita toinen käyttäjä myöhemmin käyttää, käyttää väärin tai muuten hyödyntää.

Cimcorp Group voi myös tarjota linkkejä muihin sosiaalisen median alustoihin, joita henkilöt tai organisaatiot ylläpitävät erillisillä palvelimilla, joihin Cimcorp Group ei voi vaikuttaa. Cimcorp Group ei anna mitään takuita tällaisilla palvelimilla olevien tietojen tarkkuudesta tai muista näkökohdista. Linkkiä kolmannen osapuolen verkkosivustolle ei tule pitää Cimcorp Groupin tai kyseisen kolmannen osapuolen hyväksyntänä toiselle tai sen tuotteille ja palveluille. Cimcorp Group ei anna mitään takuuta siitä, miten käyttäjätietoja säilytetään tai käytetään kolmansien osapuolten palveluissa. Suosittelemme, että tutustut jokaisen Sivustoltamme linkitetyn kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytäntöön määrittääksesi, miten he käyttävät henkilötietojasi.

Kuinka voit estää evästeiden asentamisen?

Voit sallia, estää tai poistaa tietokoneellesi asennettuja evästeitä määrittämällä Internet -selaimesi asetukset. Jos estät ne, saatat huomata, että tietyt niitä vaativat palvelut eivät ole käytettävissä.

Seuraavista linkeistä löydät tietoja asetusten aktivoimisesta tärkeimmillä selaimilla:

Firefox -evästeet
Chrome-evästeet
IExplorer -evästeet
Safari -evästeet
Opera -evästeet

tietojen säilyttäminen

Keräämiämme tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen edellä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi (kuten tarjotaksemme sinulle tilaamasi palvelun tai sisällön, kunnes olet peruutettu saamisesta tai rekrytointiprosessin suorittamisesta) tai niin kauan kuin meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tietosi, minkä jälkeen ne tuhotaan Cimcorp Groupin tietojen säilytyskäytäntöjen mukaisesti. Jos olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa suoramarkkinointia, saatamme silti säilyttää tietyt sinusta saadut tiedot pyynnön täyttämiseksi.

Evästeiden avulla kerättyjä tietoja säilytetään yleensä enintään 36 kuukautta, minkä jälkeen nämä tiedot poistetaan.

Huomaa, että Sivustomme sisältää joskus linkkejä muille sivustoille, joita tämä tietosuojakäytäntö ei koske. Sivustomme vierailijat voidaan ohjata kolmansien osapuolten sivustoille saadakseen lisätietoja, kuten ajattelusta, tapahtumista, sisällön sponsoroinnista, myyjäpalveluista, julkisyhteisöistä, voittoa tavoittelemattomista yhteisöistä ja sosiaalisista verkostoista. Cimcorp Group ei ole vastuussa siitä, miten käyttäjätietoja tallennetaan tai käytetään kolmansien osapuolien sivustoilla. Suosittelemme, että tutustut jokaisen Sivustoltamme linkitetyn kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytäntöön määrittääksesi, miten he käyttävät henkilötietojasi.

Lapset

Palveluitamme ei ole tarkoitettu lasten käyttöön. Ymmärrämme lasten tietojen suojaamisen tärkeyden erityisesti verkkoympäristössä, emmekä tietoisesti kerää tai ylläpidä tietoja lapsista.

Muutokset tähän käytäntöön

Cimcorp Group voi muuttaa tätä politiikkalausuntoa tarpeen mukaan. Jos tiliotteeseen tehdään muutoksia, huomaa, että uusien yksityisyyskäytäntöjen käyttöönotto voi kestää jopa 30 arkipäivää. Tarkista tämä sivu säännöllisesti, jos haluat seurata muutoksia.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää jotakin edellä mainituista sinulle annetuista oikeuksista, ottaa yhteyttä:

Cimcorp Oy
Satakunnantie 5
FI-28400 ULVILA, SUOMI
Tel + 358 10 2772 000
Faksi + 358 10 2772 200
E-mail info@cimcorp.com
E-mail revokeofconsent@cimcorp.com

Päävalvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Suomi
Tietosuojavaltuutetun toimisto

PL 800
00521 HELSINKI SUOMI
Tel + 358 29 56 66700
E-mail tietosuoja@om.fi

Paikallisten valvontaviranomaisten yhteystiedot ovat seuraavat:

Kanada
Kanadan tietosuojavaltuutetun toimisto

30, Victoria -katu
Gatineau, Quebec K1A 1H3
KANADA
https://www.priv.gc.ca/en